🍗🍖🍤🍗🍖🍤🍗🍖🍤🍗


#پلومرغ_فرنگى


🍖 مواد لازم:

یک عدد مرغ

4 پیمانه برنج

1 عدد پیاز خرد شده

2 حبه سیر نگینی خرد شده

1 پیمانه نخودفرنگی

1 ق م ادویه گرام ماسالا (مخلوطی از هل، میخک، زیره، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زنجبیل و...)

2 ق س رب گوجه‌فرنگی

به میزان لازم نمک و روغن


🍖 طرز تهیه:

1. مرغ را 8 تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.


2. حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.


3. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.


4. قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغ‌ها را ته آن بچینید.


5. برنج و نخودفرنگی را روی مرغ‌ها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از 50 دقیقه پلو مرغ شما آماده است.


*نکته*

اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دم‌کرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.


🍗🍖🍤🍗🍖🍤🍗🍖🍤🍗